fbpx
Loading...
Etusivu/Tietosuojaseloste ja evästeet
Tietosuojaseloste ja evästeet2020-04-29T18:22:28+00:00

Tietosuojaseloste ja evästeet

Tietosuojaseloste – Kalajoen kaupat ja palvelut -sivuston asiakasrekisteri

Rekisterinpitäjä
Kalajoen kaupat ja palvelut -sivusto / Kalajoen Yrittäjät ry, y-tunnus 1088445-2
Pohjankyläntie 1 85100 Kalajoki
p. 045 647 9566

Yhteyshenkilö
Fanni Pöntiö
p. 045 647 9566
Sähköposti: fanni.pontio@kalajoenyrittajat.fi

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja oikeusperuste

Kalajoen kaupat ja palvelut -sivuston asiakasrekisterin käyttötarkoituksena on mahdollistaa viestiminen potentiaalisille asiakkaille sivuilla mukana olevien yritysten tuotteista ja palveluista. Lisäksi asiakasrekisterin tarkoituksena on asiakkuuden hallinta.

Asiakasrekisterimme tietojen käsittelyn oikeusperusteita ovat Kalajoen kaupat ja palvelut -sivuston ja asiakkaan välinen asiakassuhde, asiakkaan antama toimeksianto, suostumus tai muu asiallinen yhteys tai lakisääteinen velvoite.

Rekisterinpitäjän oikeutettuna etuna on tehdä suoramarkkinointia rekisterinpitäjän tuotteista ja palveluista yhteisöasiakkaille, elleivät he ole erikseen kieltäneet suoramarkkinointia.

Rekisterissä käsiteltävät henkilötiedot / henkilötietoryhmät
Rekisteriin tallennetaan asiakkaan yhteyshenkilön nimi ja yhteystiedot sekä asiakassuhteen hoitoon ja markkinointiin liittyvät tiedot.


Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet
Rekisterin henkilötietoja kerätään joko suoraan asiakkaalta itseltään tai häntä edustavalta organisaatiolta asiakkuuden syntyessä tai yhteydenottopyyntöihin vastatessa.

Asiakastietoa kerätään asiakkaan suostumuksella sivustolla täytettävän yhteydenottolomakkeen avulla sekä esimerkiksi asiakastilaisuuksissa.

Henkilötietojen vastaanottajat ja vastaanottajaryhmät
Asiakasrekisterin tietoja voidaan luovuttaa toimenpiteiden, kuten laskutus- ja kirjanpitotoimien, sekä sähköposti- ja puhelinviestinnän suorittamista varten yhteistyökumppaneillemme.
Digi- ja Mainostoimisto Donetti, y-tunnus 1707811-1 (ohjelmistokehitys)

Tietojen siirto kolmansiin maihin (EU/ETA-alueen ulkopuolelle)
Tämän rekisterin henkilötietoja ei siirretä EU-alueen ulkopuolelle.


Henkilötietojen säilytysaika
Säilytämme henkilötietoja tässä asiakasrekisterissä 12 kk. Jos henkilön kanssa syntyy asiakassuhde, koko asiakassuhteen keston ajan ja sen päättymisen jälkeen vielä 12 kk.

Rekisteröidyn oikeudet
Rekisteröity voi tarkistaa tallentamamme henkilötiedot, pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot ja vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli kokee, että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti.

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojensa käyttäminen suoramarkkinointiin. Jos henkilötietojen käsittely perustuu ainoastaan rekisteröidyn antamaan suostumukseen, eikä esim. asiakkuuteen tai jäsenyyteen, voi rekisteröity peruuttaa suostumuksensa.

Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. (esimerkiksi kirjanpitoaineiston säilytysvelvollisuus.)

Rekisteröity voi valittaa päätöksestä tietosuojavaltuutetulle ja vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua. Rekisteröidyllä on oikeus tehdä tietosuojavaltuutetulle kantelu, jos hän kokee, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.

Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot:  www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html

Kalajoen kaupat ja palvelut -verkkosivuston käyttämät evästeet

Seuraamme Google Analyticsin avulla, kuinka moni käyttää sivustoamme sekä tarkastelemme käynteihin liittyvää teknistä tietoa. Tällaista tietoa on esimerkiksi, mitä selainta (Internet Explorer, Firefox, Chrome) ja mitä käyttöjärjestelmää (Windows, Mac, jne.) käytetään. Teemme tämän parantaaksemme käsitystämme sivuston käyttäjistä ja muokataksemme sen pohjalta sivustoa käytettävämmäksi. Google asettaa tämän evästeen.

Sivustomme käyttää myös Facebookin evästeitä. Näiden evästeiden keräämä tieto saatetaan siirtää ja tallentaa Facebookin palvelimille, jotka voivat sijaita EU:n ulkopuolella. Sivustolla voidaan käyttää Facebook-pikseliä. Se on sivuilla oleva koodinpätkä, jonka avulla verkkosivua voidaan uudelleenmarkkinoida Facebookissa. Pikseli mahdollistaa mainosten näyttämisen sivustostamme kiinnostuneille ihmisille sekä kohderyhmien luomisen mainontaa varten. Pikseli ei yksilöi kävijöitä, vaan kävijät säilyvät anonyymeinä verkkopalvelun ylläpitäjälle.

Sivuillamme on painikkeita, joiden avulla käyttäjä voi jakaa mielenkiintoiseksi kokemansa sisällön verkossa ja sosiaalisessa mediassa. Jakamispainikkeita käytettäessä valitsemaltasi palvelulta voidaan asettaa eväste laitteellesi. Nämä evästeet eivät ole sivustomme hallinnassa. Lisätietoja kaikkien kolmannen osapuolen evästeiden käytöstä saat kyseisen osapuolen verkkosivulta. Verkkosivumme saattaa hyväksyä näiden kolmansien osapuolten palveluiden evästeet. Näitä voivat olla esimerkiksi Facebook- tai Google-palveluiden kautta näytettävät mainokset.

Lisätietoja eri evästetyypeistä saat myös osoitteesta www.aboutcookies.org .

Lisätietoja käyttämistämme evästeistä voit pyytää tarvittaessa sähköpostitse  fanni.pontio@kalajoenyrittajat.fi

Tämä tietosuojaseloste on päivitetty viimeksi 29.04.2020